(((اصابع الجلاش الحادق
المقادير
لفة جلاش
لحمه مفرومه معصجه
بيضه
نصف كوب لبن
سمن
الطريقه
نقسم لفة الجلاش وهى ملفوفه الى 3 قطع
نشيل قطعطين فى كيس علشان ماتنشفش
ناخذ ورقه ونحط عليها ملعقة عصاج
نلفها زى صباع المحشى مع لم الجانبين
نحطها فى الصينيه المدهونه سمن
نستمر فى لف ورقات الجلاش حتى تنتهى الكميه
نرش عليها السمن وندخلها الفرن
نضيف البيضه على اللبن ونضيف ملح وفلفل اسمر ونربه جيدا
نرشه على الجلاش بعد مايصفر لونه وندخلها الفرن تكمل سواها حتى تحمر