-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

أهم أسرار المطبخ

من اسرار الطبخ😉
👌عايزة تقطعي اللحمة او بانيه او كبدة شرائح رقيقة جمديها قليلاً اولاً
👌ضعي معلقة خل في اي عجينة لتصبح بيضاء وطرية وهاشة
👌 وانتي بتقلي السمك عشان مايبقاش فيه ريحة ضعي قليل من الفانلية والزيت بارد وبعدين سخنى واقلي
👌 فصوص الحبهان اكسريها قبل ما تضيفيها للاكل
👌لما تيجى تقلى الاكل وحبيتى تزودى زيت سخنيه الاول والا الاكل هيشربه كله
👌ذرة بيكينج بودر على الملوخيه والباميه وهى بتستوى واى خضار بتخليها تحتفظ بلونها الاخضر
👌معلقة صغيره سكر على الصلصه هتعادل الحموضه وتخليها احلى
👌نضفي الكرشه والممبار بالسفن اب والبيكربوناتو وملح الليمون فى دقيقه
👌قبل ما تقورى البتنجان ادعكى ايدك بليمونه علشان متسودش
👌قبل ما تقشرى الكوسه ادهنى ايدك زيت علشان الصمغ هيبهدل ايدك
👌بعد ما تخلصى خلطه المحشى وقبل الحشو ضيفى عليها معلقتين زيت هتخليه يلمع ويبقى جميل وبدل ما تضيفى شطه حمرا قطعى فلفل حامى وحطيه بين المحشى
👌لما تيجى تعملى لحوم ضيفى عليها نص معلقه صغيره سكر بتخليها تستوى كويس وطعمها احلى
👌ضيفى على الرز دايما ميه مغليه مش بارده علشان ميعجنش
👌الخضار المجمد حركى الكيس رجيه لوو كتله واحده يبقى ده اتفك واتجمد تانى

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016