-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

بسكويت الشمر

ده بسكوت "الشمر
"المقادير: ٢كوب دقيق وقابل للزياده -معلقة ونصف بيكنج بورد -رشة ملح -نصف معلقة كبيره سكر -معلقة صغيره شمر او ينسون حسب الرغبه -٣معالق كبار زبده بدرجة حراره الغرفه قابله للزياده -معلقه كبيره زيت -ماء للعجن.
الطريقه: نضع الدقيق والسكر والملح والبيكنج بودر والشمر.. ونقلبهم جيدا ثم نضع عليهم الزبده ونخلطهم جيدا لحد ما يصبح الخليط مفرول مثل فتات الخبز ثم نضع عليه الزيت والماء. شويه بشويه حتي تكون عجينه لينه متماسكه ثم يشكل وممكن نخرمه بالشوكه ويوضع في صينيه مدهونه خفيف ويوضع في فرن ساخن علي درجة حرارة ١٨٠ لمدة 15-20 دقيقة ونفضل متابعينه لحد ما يبقي لونه من تحت ذهبي"

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016