تشيزكيك في الفرن
والطريقة بالتفصيل أهيه:
"المكونات:
الطبقه الاولي: علبة بسكوت سادة -100 جم زبده سايحه.
الطبقه التانيه: 250جم جبنه كريمي -250جم كريمه لباني -كوب سكر بودره -2او3 بيض
-عصير ليمونه -بشر ليمون -كوب زبادي.
الطريقه: نفرم اابسكوت في الكبه ونحط عليه الزبده السايحه ونفرده في الصينيه وندخله الفرن لمده عشر دقايق ونطلعه يبرد.
الطبقه التانيه حنضرب الجبنه مع السكر بعدين ننزل بالبيض واحده واحده وبعدين الزبادي والكريمه وقشر وعصير اللمون ومعلقتين نشا لغاية مايكون خليط كريمي متجانس ونصبها فوق البسكوت ونحطها في حمام ميه وندخلها الفرن علي درجه حراره عاليه لمده ربع ساعه بعدين نهدّي الحراره هاتعد ساعه تقريبا وممكن نحط خله نختبر بيها السوي وبعد لما تطلع نسيبها تبرد وعالوش نحط اي حاجه.. دي مربى توت.
او فراولة او اي صوص شوكلاتة او كراميل"