-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

الكشري المصري اللذيذ

الكشري
نصف كيلو مكرونه انواع
كوب عدس اسمر
٢كوب الارز
كوب حمص الشام
كيلو طماطم
بصله كبيره
ملح وفلفل اسمر وبهارات
ربع كيلو فلفل اخضر
٣معلق توم مفروم
نصف كوب خل
الطريقه
نسلق مكرونه
نسلق الحمص وبعد النقع ساعتين وحطي في ميه ملح وفلفل اسمر ومعلقه عصير الطماطم
البصل المحمر
نقطع البصل وحطي عليه رشه دقيق وملح ويحمر ويفرد على ورق ابيض
في حله حطي ٢ملعقه كبيره زيت وحطي العدس منقوع ساعه ومتصفي ونقلب كويس جدا
وحطي عليه الارز ونقلب كويس وحطي وحطي ملح وفلفل اسمر وبهاات وحطي ميه اسم وغطي الحله يستوي علي نار هاديه
. الصلصه في الخلاط نضرب الطماطم مع ٣وحدات فلفل اخضر ومعلقه توم ونضرب كويس جدا
نسخن معلقتين زيت وحطي عليه معلقه كبيره خل وحطي عصير الطماطم ملح وفلفل اسمر يتسبك
الدقه
نضرب في الخلاط٢ملعقه توم مفروم وملح فلفل اسمر ونصف كوب خل وربع كيلو في اخضر وربع كوب ماء حتي ينعم خالص وحطي في برطمان وعلي الوش زيت
ونغرف اطباق الكشري
والف هنا صحه

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016