الأرز المعمر
٢كوب الأرز
فاينليا كيس
كيلو لبن او حليب
٢ملعقه كبيره سمن او زبده
٣معلق كبار قشطه او كريمه لبناني
نصف كوب سكر
الطريقه
نغسل الارز وينقع لمده ربع ساعه بس
نغلي البن وحطي السكر والفانيليا
حطي الارز في الطاجن وعليه السمن ونقلب كويس وحطي البن ونقلب كويس يدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ٤٥دقيقه حتى السوي حطي علي الوش القشطه وافردها تدخل الفرن تحمر تحت الشويه بجد طعمها جميل جدا
ممكن بدل السكر والفاينليا حطي ملعقه صغيره ملح ورشه فلفل اسمر
والف هنا صحه