-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

بيتزا بالتونه

وطريقتها في خطوتين أهيه:
"المقادير:  2كوب دقيق -معلقتين زيت -معلقه صغيرة خميره -معلقه سكر -ماء دافئ للعجن
علبة تونه قطع -فلفل رومى اخضر -زيتون أسود واخضر -جبنه موتزريلا -صلصة.
الطريقة: بنعجن مكونات العجينه مع بعض ونسبه تخمر ساعه أو لما يضاعف حجمه بنفردها تبقى رفيعة.. ونحط الصلصه على الوش وعليه التونه ولازم تكون متصفيه كويس وعليه الفلفل والزيتون وعلى الوش الموتزريلا وندخله فرن حامى لحد ما تستوى"

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016