-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

تورتة الشيكولاتة

وطريقتها في خطوتين أهيه:
"المكونات: ربع كيلو دقيق اسبونج(جاهز) -ربع كوب ميه دافيه -3بيضات -معلقه صغيرة بيكنج باودر.
نضربهم كلهم مع بعض عشر دقايق وندخلها الفرن ومقاس الصينيه 20 او 22 بالكتير عشان تبقي منفوشه
صوص الشيكولاته او الجناش: تمن كيلو شيكولاته -نص كوب لبن -قطعه زبده -2معلقه جيلاتين باودر مدوبين في معلقتين  ميه مغليه نسخن اللبن ونضيفله الشيكولاته والزبده ونحط الجيلاتين عليهم ونصفي المقدار مره تانيه ونستني اما يبرد ونوزعه علي التورته بعد ما نغطيها بالكريم شانتيه"

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016