-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقه عمل كباب حله

كباب حله
المقادير
كيلو لحمه وتقطعيها مكعبات متوسطه
بصل متقطع صغير
توم متقطع صغير
ملعقتين او تلاته دقيق
وماء للتسويه
وملعقه كبيره زيت
الطريقه
شوحى البصل والتوم فى الزيت وبعدين يا اما تقلبى اللحمف فى الدقيق زى سمك القليه وبعدين تحطيه عليهم يا اما تعملى زىى انا بعد ما بشوح البصل والتوم بحط اللحمه واوطى النار زى ما بتسوى الرز وبغطى لمده تقريبا نص ساعه بعدين بحط الدقيق عليهم وبرده بوطى النار طبعا اللحمه بتنزل ميتها حطى بقى بهراتك ملح وفلفل وممكن كمان قرفه وقرنفل بعد تقريبا ربع ساعه حطى شويه مايه صغيره مش كتيير تقريبا كوبايه وخلى النار واطيه لحد ما تستوى لو احتاجه شويه مايه كمان ممكن عادى بس ما تعليش النار عشان ما يتحرقش الدقيق وبالف هنا

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016