-->
مطبخ ملوكى مطبخ ملوكى

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

بسكويت أشكال

بسكويت اشكال
المقادير
كوب زبده
نصف كوب سكر بودره
بيضه
فانليا
3كوب دقيق
معلقه بيكنج بودر
رشه ملح
الطريقه
نضرب الزبده مع السكر الى ان يصبح لونها كريمى ثم ننزل بالبيضه والفانيلا ونكمل ضرب وبعدين ننزل بالدقيق المخلوط مع معلقه البودر ورشه الملح ونلم بدون عجن الى ان يتجانس الخليط نتركه نصف ساعه يرتاح ثم نفرده ونقوم بتشكيله بواسطه القطاعات اى شكل نحبه وعلى نار 190درجه نخبزه فى الرف الاوسط وبعد ان يبرد تماما نزينه باى طريقه نحبها

التعليقات



جميع الحقوق محفوظة

مطبخ ملوكى

2016