دي فراخ رول
"الطريقة صدور فراخ متبلة بالملح والفلفل ولمون.. بحط باربيكيو صوص قليل جدا كدهان للقطعة بعدين جبنة شرائح شيدر او فلمنك وعليهم مشروم (ممكن نستعمل جبنة دايت وخضار لو بنعملها للدايت) و بنلفها رول و اثبتها بعود الأسنان..
ندهنها ب باربيكيو صوص تاني قليل قوي بعدين نجيب طاسة تيفال سخنة نحط ملعقة زيت زيتون او زيت جوز الهند للدايت بعدين نحمرها و نحط في الطاسة شوية مشروم مع صويا صوص يحمر من الجهة اللي قفلت منها الاول عشان تقفل بعدين نشيل عود الأسنان بعد ماتستوي"