جلاش بالجبنة الرومي والموتزاريلا
"الطريقه: ندهن الصينيه زبده ..نحط الجلاش واحده فوق واحده وندهن مابينهم زبدة او سمنة اللي موجود ولبن حليب خفيف نرش على كل واحده عشان تطلع طريه ومظبوطه،
نخلص نص الكميه زنحط الحشو
الحشو: جبنه موزريلا مبشور عليها جبنه رومي وشيدر.. عليهم بيضه وطماطم (نشيل البذر من الطماطم عشان الميه) وفلفل الوان زممكن زتون..نقلب كله مع بعض ونحطه عالجلاش اللي في الصينية ونعمل نص الجلاش المتبقي نفس نظام الاول.. وندهن تلوش زبدة او سمنة ونقطعها..
نضرب بيضه ونص كوب لبن وعليهم فلفل اسود ومعلقه صغيره زعتر نقلبهم ونصبهم على وش الصينيه.. ندخل الصينيه الفرن ولما تبتدي تحمر نطلعها نحط عليها جبنه موزريلا ع الوش وندخليها تاني تكمل سوا وقبل ما تستوي خلاص نولع من فوق تاخد تحميره بتاعتها..ونطلعها تبرد"